Domareg – a Tárhelypark új dokumentum feltöltője .hu domainekhez

A .hu domainek igényléséhez és átregisztrációjához eddig emailben kellett elküldeni nekünk egy kinyomtatott és beszkennelt igénylő lapot. Ennek mostantól vége! Csatasorba állt új oldalunk a domareg.tarhelypark.hu hogy pofonegyszerűen pár perc alatt feltölthesd a programunk által előre kitöltött dokumentumokat!

A hosszabb tesztelési folyamat után körülbelül 2 hete működő rendszerünk jól vizsgázott eddig, rengeteg sikeres regisztráción és transzferen vagyunk túl az indítás óta! A rendszert abból a célból hoztuk létre, hogy minél könnyebbé és gyorsabbá tegyük a dokumentum feltöltést, amely a .hu domainek regisztrációjához és transzferéhez szükséges. A program finomhangolását folyamatosan végezzük a visszajelzések alapján, így igyekszünk még hatékonyabbá tenni a domain igénylés folyamatát. A rendszer nekünk is időt spórol, így még több idő jut ügyfeleinkre, és gyorsabban indíthatóak a regisztrációk.

Ha .hu domaint rendelsz tőlük, vagy .hu domaint átregisztrálsz hozzánk, akkor a megrendelés után emailt fogsz kapni tőlünk, hogy töltsd fel az aláírt megrendelő lapot az új domained regisztrációjához, illetve, ha átregisztrálod a domaint egyéb papírokat is alá kell írnod. Most a domareg.tarhelypark.hu mindezt leegyszerűsíti neked: az igénylő lapot a megrendelésnél megadott adatokkal kitöltve elkészíti az oldal, neked csak ellenőrizned kell az adataidat, ki kell nyomtatni, beszkennelni vagy lefotózni, és feltölteni ugyanott egy-két kattintással. A feltöltésnél csak fotózd le a mobiloddal, és a mobilod böngészőjén keresztül egyből fel is tudod tölteni!

Jó tudni!

A .hu domain regisztrációt és átregisztrációt csak akkor tudjuk elindítani, ha a szükséges aláírt lapokat már feltöltötted! Ritkán előfordulhat, hogy utólag valamilyen egyéb dokumentum feltöltésére is szükség van, ezt ilyenkor jelezzük neked emailben. Nem .hu domain végződéseknél nincs szükség dokumentum feltöltésre!

 

2 Hozzászólás

  • Deák György
    Posted 2015. február 5. 20:16 0Likes

    Sziasztok,

    Pozitív kezdeményezés, szép és átlátható felület!
    Egy technikai hibát azonban szeretnék jelezni; pár hete jelszót váltottam, de a domareg oldal még a régi jelszót fogadja csak el, és nem látok lehetőséget a jelszó megváltoztatására.

  • Endre
    Posted 2015. február 6. 08:32 0Likes

    Üdv! Köszönjük a véleményt! A domareg felületen külön jelszó emlékeztetőt is tudsz kérni, és megadhatsz egy másik jelszót, vagy akár ugyanazt, mint az ügyfél felületé.

Hozzászólás küldése

Kövess minket!