Weboldal készítés a Tárhelyparknál

Év eleje óta a tárhely szolgáltatás mellett már a weboldal készítés is megtalálható a szolgáltatásink között, válaszul az elmúlt években rendszeresen kapott felkérésekre megrendelőinktől. Komplett szolgáltatás csomaggal igyekszünk kiszolgálni a weboldal fejlesztésre vonatkozó kéréseket, aminek a honlap programozása csak egy része. Az elkészült honlapot üzemeltetjük, látogatói statisztikákat készítünk, és ez alapján optimalizáljuk (SEO) az oldalt, igény esetén még reklámozzuk is a keresőkben.

Úgy gondoljuk, hogy egy weboldal elkészítése önmagában nem elég a sikerhez. Mivel eddig is igyekeztünk új, innovatív megoldásokat kínálni a felmerült igényekre, így Magyarországon egyedülálló módon, komplett, professzionális szolgáltatás csomagot kínálunk havi díjas konstrukcióban, egyéb költségek nélkül. Tehát már akár 4900 Ft + ÁFA / hó áron készítünk egyedi weboldalakat, ingyenes demo lehetőséggel, domain regisztrációval, adminisztrátori felülettel, és minden mással, ami jócskán túlmutat egy weboldal elkészítésén és feltelepítésén.

A honlap készítés részletes paramétereit tartalmazza a szolgáltatás weboldala, most megpróbálom összefoglalni annak legfontosabb elemeit. A kiemelt szolgáltatásokon túl még számos egyéb kapcsolódó szolgáltatást kínálunk, a Tárhelypark.hu-val megszerzett több éves tapasztalatunk alapján, amik nekünk is segítettek egy sikeres szolgáltatás és honlap kialakításában.

Igényfelmérés

Ahhoz, hogy a megfelelő weboldalt és szolgáltatásokat meg tudjuk határozni és árajánlatot tudjunk küldeni, tudnunk kell, mik az igényeid. Ehhez létrehoztunk egy Weboldal készítés ajánlatkérő lapot, amit kötelezettségektől mentesen kitölthetsz, és ez alapján tudni fogjuk, mit ajánljunk.

Weboldal készítés, ingyenes demo

Vállaljuk, hogy az ajánlatkérő alapján, korszerű, professzionális kinézetben, ingyenesen elkészítünk egy demo (bemutató) oldalt. Ekkor eldöntheted, hogy tetszik-e a munkánk. Ha igen, akkor a megrendelés után folytatjuk a honlap fejlesztést.

Adminisztrátori felület

Minden általunk készített weboldalhoz komplett adminisztrátori felület tartozik, ahol megváltoztathatod a weboldal tartalmát, ha később esetleg módosítanál rajta. Magától értetődő, hogy a bloggal, galériával vagy webáruházzal rendelkező oldalakhoz tartozik ilyen.

Webmester, üzemeltetés

A weboldal készítés csak az első lépés, az elkészült weboldalt üzemeltetni kell, ehhez szakember szükséges. A megjelenő frissítések telepítése, illetve technikai beállítások válhatnak szükségessé a honlapon, esetleg SEO beállítások, vagy a hirdetésekkel kapcsolatos módosítások. Ezekkel neked nem kell foglalkoznod, mi vállaljuk az adminisztrátori feladatokat az elkészült honlap mellé.

Keresőoptimalizálás, SEO

Az elkészített weboldalnál figyelünk az alapvető SEO elvárásokra. Az adminisztrátori felületen megjelenítjük az egyes lapok esetleges hibáit, amik a módosítások vagy új tartalmak elhelyezése után léphetnek fel, és lehetőséget biztosítunk a javításukra. Igény szerint az elkészült honlapról részletes SEO kimutatást készítünk, illetve akár folyamatosan monitorozzuk a változásokat, hibákat.

Hirdetés, közösség, ügyfélszerzés

Segítünk az oldal reklámozásában, kérésedre Google Adwords kampányt készítünk és üzemeltetünk az általad meghatározott célokkal és költségekkel. Természetesen a nagy közösségi oldalakhoz tudjuk kapcsolni oldaladat, ahonnan még több potenciális látogatóra és ügyfélre tehetsz szert.

Ha tetszik weboldal készítés szolgáltatásunk leírása, és épp új honlapot tervezel, vagy felújítanád a régi weboldaladat, ne habozz, kérj egy ajánlatot, és máris készítjük az ingyenes demo oldalt!

Kövess minket!