Weboldal készítés ingyenesen

Szeretnénk, ha tárhely megrendelőink a lehető legegyszerűbben megjelenhetnének az Interneten, még akkor is, ha jelenleg nem tervezik, hogy egy nagyobb beruházás keretében, egyedi fejlesztésként saját weboldalt fejlesztetnek. 990 Ft -os csomagunkkal és az egy kattintásos szoftver telepítési lehetőséggel már megtettük az első két lépést, hogy a lehető legegyszerűbben legyen mindenkinek honlapja aki szeretne, most pedig minden megrendelőnk rendelkezésére bocsátjuk ingyenesen weboldal készítő szoftverünket, amely elérhető a cPanel adminisztrátori felületről. Reméljük, az ingyenes szolgáltatás segítségével még egyszerűbb lesz a megjelenés a weben.

A weboldal készítés részleteiről később bővebben írunk majd, de elöljáróban szeretnénk néhány hasznos és érdekes információval kedvet csinálni saját honlap készítéséhez (és természetesen tárhely megrendeléshez 🙂

A honlap készítő szoftver template, az-az sablon alapú. Ez azt jelenti, hogy a felületen ki lehet választani egy kiindulási sablont… 30 féle kategória 800 sablon és 4000 design?

Menüszerkezet meghatározása.

Logo és képek feltöltése

Kész is.

Próbáld ki itt:

Hozzászólás küldése

Kövess minket!