Viszonteladói tárhely szolgáltatást indítottunk

Elindult viszonteladói tárhely szolgáltatásunk. Már havi 990 Ft + ÁFA áron regisztrálhat bárki, aki ügyfeleinek professzionális szolgáltatást szeretne nyújtani. A szolgáltatás és a viszonteladóként létrehozott tárhelyek minden olyan speciális és extra szolgáltatást tartalmaznak, amit mi is kínálunk ügyfeleinknek, így mindenben segítjük viszonteladóinkat abban, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek.

Az adminisztrátori felületen létrehozhatók tárhely csomagok és a csomagok alapján tárhelyek, melyek hozzáférési adataival az ügyfelek azonnal hozzáférnek a tárhelyhez. Az adminisztrációs felületek tetszés szerint konfigurálhatók, így egyedi logóval és színvilággal gyakorlatilag a Tárhelyparktól teljesen függetlenül kezelhetők az ügyfelek.

Mi csak a viszonteladókkal állunk kapcsolatban, azok ügyfeleivel nem, így az ügyfelek kezelése, számlázás és telepítés kizárólag a viszonteladó feladata. Ez által olyan, a Tárhelyparktól független csomagokat és árakat alakíthatnak ki, amilyet szeretnének úgy, hogy a háttérben mi ehhez minden segítséget megadunk.

Overselling

A reseller csomagok engedélyezik a rendelkezésre álló tárhelynél több tárhely csomag létrehozását, hiszen sok esetben az ügyfelek nem használják ki a tárhely csomagot. Így az 1000 mb-os csomagban létrehozható 20 db 100 mb-os tárhely is abban az esetben ha az ügyfelek maximum 50 Mb-ot tárolnak a tárhelyeken.

Megtérülés

Mivel az ügyfelekkel a Tárhelypark nem áll kapcsolatban, így a tárhely árak tetszés szerint kialakíthatók. Ha valaki az általunk használt tárhely árakat használja, akkor például a havi 2900 Ft-os viszonteladói csomaggal, ami 5000 Mb-ot tartalmaz, 70 ügyféllel, tárhelyenként évi 990 Ft-os áron, egy év alatt 34500 Ft-ot kaphat kézhez. Ez természetesen jócskán növelhető, ha más szolgáltatást is ad mellé viszonteladónk, például honlap telepítés vagy készítés.

Kinek ajánljuk?

Elsődlegesen weboldal készítőknek és olyan webmestereknek akik szeretnék egy jól átgondolt, biztonságos szolgáltatásra építeni saját szolgáltatásukat, úgy hogy az ügyfelek is, de esetenként maguk is elérjék az adminisztrátori felületeket.

Ha tetszik az ajánlatunk, rendeld meg most 8 napos ingyenes próbaidővel viszonteladói tárhelyünket!

Kövess minket!