A Tárhelypark csatlakozik a Loopia Csoporthoz

A mai posztban egy fontos hírrel jelentkezünk. Elérkeztünk cégünk történetének következő fejezetéhez. A Tárhelyparkot annak idején azzal a küldetéssel hoztuk létre, hogy legyen egy szolgáltató oldal, ami nem csak technikai paraméterekről szól, hanem közvetlenül segít nektek online sikereket elérni. A Tárhelypark ezért érthető nyelven, és profi színvonalon ad számotokra domain, szerver és tárhely szolgáltatásokat már évek óta.

Ennek egyik legfontosabb kulcsa ügyfélszolgálatunk, akik hozzáértésükkel és gyors megoldásaikkal legendássá tették a Tárhelyparkot a piacon. Nagyon köszönjük azt a sok pozitív visszajelzést, amit adtatok, mert bizonyította, hogy jó úton megyünk. Veletek együtt tudtunk növekedni.

Egy mondás szerint hasonló a hasonlót vonzza. Valahogy így érezzük magunkat most mi is. Elérkezett ugyanis egy újabb állomás: csatlakozunk Európa egyik legnagyobb domain- és hosting szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportjához, a Loopia Csoporthoz.

Hogyan tovább?

2020 senkinek nem könnyű év, számos kihívás ért Titeket és Minket is. Ezért is jó érzés, hogy mostantól nem vagyunk egyedül. Együtt könnyebb lesz bizonyos infrastrukturális fejlesztések végrehajtása, gyorsabban és nagyobb szakértelemmel tudunk válaszolni a kihívásokra. A cégcsoport nemzetközi ereje pedig hozzájárul ahhoz, hogy nagyobb léptékben tudjunk gondolkodni a hazai domain és tárhely piac jövőjéről.

Számotokra ez semmilyen változással nem jár most. A megszokott csatornákon ugyanúgy fordulhattok hozzánk segítségért, ha bármi felmerülne.

Minden további fontos eseményről tájékoztatni fogunk Titeket. Addig is kövessetek minket Facebookon!

Kövess minket!