Home office-ban is zavartalan a Tárhelypark ügyfélszolgálata

Két hete döntöttünk úgy, hogy március 16-án már nem a Tárhelypark irodából, hanem otthonról folytatjuk a munkát a vírusjárvány miatt, így a múlt héten már minden munkatársunk otthonról dolgozott. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan infrastruktúrát alakítottunk ki, hogy az átállás gyakorlatilag egyik napról a másikra megtörtént, és Ti semmit nem vettetek észre abból, hogy ügyfélszolgálatunk már otthon veszi fel a telefont, és segít nektek a napi munkátokban.

Jó tudni!

A járvány és az otthoni munka nem érinti a Tárhelypark működését. Minden rendszerünk online, ügyfélszolgálatunk és adminisztrátoraink a megszokott módon és minőségben dolgoznak továbbra is.

Hogyan dolgozunk mi otthonról?

Az elmúlt hét tapasztalati alapján összegyűjtöttünk pár hasznos tanácsot a home office-al kapcsolatban, amit szerintünk fel tudtok használni, hogy gördülékenyebben menjen a munka otthon. Ha most te is otthonról dolgozol számítógépen, akkor ez a lista hasznos lehet.

  • Alakíts ki egy helyet, ahol dolgozni fogsz. Ha van lehetőséged, akkor ez egy külön szoba legyen! Ha van rá módod és helyed, érdemes egy jó íróasztalt beszerezned, sokat segít. A házhozszállítások működnek, az ajtóig hozzák a megrendelt terméket.
  • Ha a családoddal vagy, érdemes kialakítani, hogy ha dolgozol, ne zavarjanak. Nincs rosszabb mint amikor benne vagy valamiben és félbeszakítanak.
  • Tarts szüneteket amikor felállsz és mással foglalkozol! Számtalan alkalmazás van, ami ezt „levezényli”. Ezek általában 30-45 perces munkaidőket hagynak, és szólnak ha lejárt az idő.
  • Jó ha van egy fejhallgatód, amivel ki tudod zárni a külső zajokat. Hallgass valami háttérzenét, ami mellett tudsz dolgozni, inspirál és nem tereli el a figyelmed. Minden zeneszolgáltatónál találsz olyan lejátszási listát amit munkához ajánlanak.
  • Ami nagy meglepetés volt, hogy online is elég jól lehet megbeszéléseket szervezni. Mi a zoom.us alkalmazást használjuk erre, meglepően jól működik.
  • Ha mobil netet használsz, akkor ellenőrizd a szolgáltatód oldalát, mert elképzelhető, hogy ingyen adnak plusz adatforgalmat, így nem kell állandóan plusz adatot vásárolnod!

Jó otthoni munkát kívánunk! És tudod, ha kérdésed van a tárhelyeddel kapcsolatban, akkor ránk számíthatsz!

Hozzászólás küldése

Kövess minket!