Fontos újdonságok a Tárhelyparkban!

Néhány fontos változásról szeretnénk nektek beszámolni. Mint szeptemberben írtuk, elérkeztünk cégünk történetének következő fejezetéhez. A változás első fontos lépéseként a mostaninál fejlettebb infrastruktúrára helyezzük át a tárhelyeket, így még gyorsabb, megbízhatóbb szolgáltatási színvonalat tudunk garantálni Számotokra.

Természetesen, mint minden technológiai esemény, ez is változásokkal jár. Ezekről mind időben fogunk szólni, és maximálisan meg vagyunk győződve arról, elégedettek lesztek a Tárhelypark stabilabb és kényelmesebb megoldásaival. Lássuk mik ezek:

Cloudlinux PHP

A most használt MultiPHP helyett a gyorsabb, Cloudlinux által fejlesztett PHP verziókezelőt vezetünk be. Ennek hatására megszűnik a tárhelyen a domainenként kapcsolható PHP verzió lehetősége, és a tárhelyen egyféle PHP verzió lesz használható. Az átállás több előnnyel jár: választhatóak lesznek a PHP kiterjesztések, valamint a Cloudlinux még biztonságosabb környezetet, gyorsabb és megbízhatóbb mindennapi működést jelent.

Installatron telepítő

A leggyakrabban használt tartalomkezelők (CMS) – WordPress, Drupal, Joomla – gyors és egyszerű telepítése az Installatron által sok értékes percet takarít majd meg a fejlesztőknek és honlapkészítőknek. A korábbi, Softaculous eszközt kivezetjük, de a meglévő Softaculous telepítések behívhatóak lesznek könnyedén az új, Installatron felületre.

SSH elérés

Tisztában vagyunk a távoli elérés fontosságával, és folyamatosan növekvő szerepével, ezért a 4 GB-os, és 10 GB feletti csomagokhoz díjmentesen aktiváljuk az SSH elérést (Magyarországi IP címről).

Jetbackup

Most díjmentesen aktiváljuk a Jetbackup eszközünket, amivel lehetőség nyílik a tárhelyen lévő bármelyik mappa, email cím, vagy adatbázis visszaállítására egy adott időpontra – a meglévő mentések közül.

Let’s Encrypt!

Végül, de nem utolsó sorban az eddigi AutoSSL-t cseréljük a Let’s Encrypt által kínált SSL tanúsítványra. Működését tekintve ugyanúgy egy kattintással, díjmentesen lehet aktiválni a weboldalhoz.

Bízunk benne, hogy a fent említett változásokkal elégedettek lesztek, és még jobb élményben lehet részetek a Tárhelypark használatakor.

Ha kérdésetek merül fel, jelezzétek Ügyfélszolgálatunknak bizalommal!

Kövess minket!