Számla kiegyenlítése bankkártyával és PayPal-al

Mióta bevezettük oldalunkon a PayPal-al történő fizetést, számos ügyfelünk élt a kártyás fizetési lehetőség előnyeivel mind tárhely mind pedig VPS szolgáltatás megrendelésekkor. Feltűnt azonban, hogy a többség nem használja ezt a lehetőséget, valószínűleg mert nem ismerik Magyarországon, ezért vagy nem bíznak benne, vagy nem tudják, hogyan használják. Egy ma beérkezett megrendelés megerősítette gyanúmat, ezért most szeretnék egy rövid leírást adni róla, miért érdemes használni ezt a világon már milliók által használt szolgáltatást.

A PayPal egy úgynevezett fizetési „kapu” (payment gateway) ami bankkártyás fizetéseket kezel. Olyasmi mint egy bank, de nem rendelkezik olyan termékekkel. Kizárólag arról gondoskodik, hogy az ügyfél fizethessen tetszőleges bankkártyával. Tehát a PayPal nem egy kártya, vagy termék amit meg kell vásárolni, hanem egy igénybevehető szolgáltatás, amely segíti az on-line bankkártyás fizetéseket. Számos funkciót tartalmaz, amely segíti mind a vevő, mind pedig az eladó dolgát egy Internetes vásárlás lebonyolításakor.

Számos előnyét megtalálja a PayPal weboldalán, de most kiemelném azokat, melyekkel kapcsolatban kérdéseket kaptunk ügyfeleinktől. Reméljük, ez a rövid, de talán a lényeget megmutató leírás felkelti ügyfeleink és leendő tárhely és VPS megrendelőink érdeklődését a bankkártyás fizetés iránt.

Miért jó Önnek a PayPal szolgáltatása?

– Mert a PayPal ellenőrzi az eladókat és vevőket is, így Ön biztos lehet benne, nem lett csalás áldozata
– Mert bankkártyás vásárlása igen nagy biztonságú Internetes kapcsolaton zajlik egy olyan weboldalon, melynek nincs köze a Tárhelypark oldalához, így még mi sem látjuk adatait
– Mert mi hamarabb pénzhez jutunk, így Ön hamarabb megkapja az igényelt tárhely szolgáltatást, domain regisztrációt
– Mert nem jutnak birtokunkba az Ön bankkártya adatai.
– Mert a PayPal kezeli a hibás teljesítéseket, és akár a pénzt is visszautalja önnek ha az eladó a hibás.
– Mert a vevőnek ingyenes, regisztrációt sem igényel, bár számos szolgáltatás csak az ingyenes regisztrációt követően elérhető
– Mert a PayPal számlát is vezet, így Ön megoldhatja, hogy nem közvetlenül kártyáját terheljük, hanem egy előre feltöltött egyenleget.
– Mert a világ legtöbb bankkártyája használható vele

Miért jó nekünk, ha a PayPal-al fizeti számláinkat?

– Mert nagy valószínűséggel nem leszünk csalás áldozatai.
– Kifizetéséről azonnal értesülünk ellentétben a banki rendszerek 1-3 napos átfutási idejével.
– Nem kell az Ön kártya adatait tárolnunk
– Mert alacsony szolgáltatási díjjal dolgozik
– Vezeti a mi számlánkat is, amiről akár mi is fizethetünk
– És terméseztessen mi is örülünk, hogy a világ legtöbb bankkártyája használható szolgáltatásaink igénybevételéhez.
A fentebbi információk természetesen nem teljesek, kérem olvassa el a PayPal oldalon a szolgáltatások részletes leírását, melyek nagyban segítik az Internetes vásárlásokat!

Egy-két szó a biztonságról

Ma már az Interneten történő fizetés legalább olyan biztonságos, mint amikor a kártyánkkal fizetünk egy boltban. A bankkártyák elfogadását már általában a bankok Internetes oldalai végzik, vagy a PayPal-hoz hasonló cégek. Amikor valaki bankkártyáját használva vizet az Interneten, nem az adott eladó cég vagy magánszemély weboldalán kell megadnia titkos adatait, hanem a böngésző átirányítja őt az eladóval szerződésben álló pénzintézet weboldalára. Esetünkben ha figyelmesen megnézi böngészőjének címsorát, akkor látja, hogy kártyaadatait nem a Tárhelypark oldalán rögzíti, hanem a PayPal rendszerében. Ilyen módon mi, és a több eladó nem jut hozzá titkos adataihoz, kártyainformációihoz.

Érdemes mindig odafigyelni, hogy mi áll böngészőnk címsorában, amikor adatainkat megadjuk! Ha nem bízunk az oldalban ne adjuk meg adatainkat!

De hogyan győződhet meg egy oldal megbízhatóságáról? A válasz meglehetősen egyszerű. Minden ilyen jellegű oldal rendelkezik egy biztonsági tanúsítvánnyal, melyet egy erre specializálódott szervezet állít ki. A böngésző címsorában zölddel megjelenő kis lakat (régebbi böngészőknél az alsó státuszsorban)  jelzi, hogy az adott oldal hiteles tanúsítvánnyal rendelkezik, és a kapcsolat biztonságos. A kis lakatra kattintva böngészőnk megjeleníti a tanúsítvány részleteit. Itt megnézhetjük kinek az oldalát is nyitottuk meg, illetve, hogy ki hitelesítette az oldalt és a biztonsági kulcsot.

1 Hozzászólás

  • Kutyafolt
    Posted 2014. március 28. 14:13 0Likes

    – Mert a PayPal ellenőrzi az eladókat és vevőket is, így Ön biztos lehet benne, nem lett csalás áldozata

    Vicces.. Engem mégis átvertek és a scammernek adtak igazat…

Hozzászólás küldése

Kövess minket!