Megújult a bankkártya elfogadás oldalunkon

Sok ügyfelünk jelezte ügyfélszolgálatunkon, hogy a tárhely megrendelés kiegyenlítése nehézkes bankkártyával, mert az eddig használt PayPal szolgáltatás felülete – talán abból adódóan, hogy angol nyelvű – nem egyértelmű. Örömmel jelentjük, hogy a problémát megoldottuk! Hosszú hetek munkájával sikerült integrálnunk az OTP kártyaelfogadó felületét, amin keresztül bármelyik bank kártyájával fizethetsz rendszerünkben. Mindenkinek lehetősége nyílik rá, hogy számláit az egyik legnagyobb hazai pénzügyi szolgáltató rendszerén keresztül biztonságosan, online egyenlítse ki.

Miért jó, ha bankkártyát használsz?

bankkártyaA bankkártyás fizetés előnye, hogy azonnal megjelenik rendszerünkben, így a szolgáltatás hosszabbítása vagy a lejárt szolgáltatás újraaktiválása is rögtön megtörténik, csakúgy mint a megrendelés. Ez a domain regisztrációnál is lényeges lehet, ha a kiszemelt domaint minél gyorsabban regisztrálni szeretnéd.

A bankkártya elfogadást a lehető legbiztonságosabban alakítottuk ki, a legmagasabb biztonsági követelményeket figyelembe véve. Minden kommunikáció a weboldalainkon SSL titkosított, illetve a mi rendszerünk kártyaadatokat nem tárol, azok kizárólag az OTP rendszerében kerülnek megadásra és tárolásra.

Lényeges könnyítés a bankkártya használatában, hogy az OTP rendszere lehetőséget biztosít regisztrációra akár a nem OTP ügyfeleknek is, így a bankkártya adatokat igény esetén elmentheted és később előhívhatod.  A kártyaelfogadáson kívül tovább dolgozunk a szolgáltatás fejlesztésén, így később lehetőséged lesz mobilfizetés indítására is bármilyen mobil eszközön.

Reméljük fejlesztésünk elnyeri tetszéseteket, és egyre többen fogtok bankkártyát használni oldalunkon!

Kövess minket!